NL | EN

Case B2B spaarprogramma’s en acties

Voor supermarkten, media en andere zakelijke partners

Door het complementaire karakter van de verschillende onderdelen binnen Rubinstein kunnen we voor u totaalconcepten ontwikkelen.

Zowel de uitgeverij als het licensing agentschap is gespecialiseerd in het uitdenken van joint en cross promotions met op maat gemaakte producten. Met ons uitgebreide rechtenportfolio kunnen we optimaal inspelen op elke ‘hit’ van het moment.

Delen
Klok Slinger Uurwijzer Minutenwijzer

Samenwerking B2B

Tailor made producten

Windmolentje

Kernwaarden Rubinstein

- Hoge kwaliteit producten
- 360° marketing
- Intensieve marketing support
- Commerciële creativiteit
- Ervaringsdeskundigheid
- Flexibiliteit
- Onafhankelijkheid
- Snel kunnen leveren
- Uitgebreid netwerk van creatieven en producenten
- Lange termijn herkenning bij uw klant: het belang van klassiekers

Ook samenwerken?

Bent u op zoek naar een tailor made product voor licensing of spaaracties met een merk als Disney, Gouden Boekjes of Het Muizenhuis? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Rubinstein denkt graag met u mee over de mogelijkheden en neemt u, als u dat wilt, het gehele productieproces uit handen. Hieronder enkele voorbeelden van bedrijven die u voorgingen.

Samenwerking:

Albert Heijn en Rubinstein

Samen met Albert Heijn lanceerde wij een merchandising programma met de Gouden Boekjes. Vijf jaar lang konden klanten bordjes, dekbedden, speelgoed, kleding en vele andere hebbedingen kopen met afbeeldingen van de geliefde boekenserie Gouden Boekjes. Ter gelegenheid van het 125 jarige bestaan van Albert Heijn werd speciaal een 4-delige serie Gouden Boekjes uitgegeven.

Meer info
B2B spaarprogramma's en acties 3
Plankje
Samenwerking:

Persgroep Nederland en Rubinstein

Via de kranten van Persgroep Nederland - AD, de Volkskrant en Trouw en een groot aantal regionale bladen - konden lezers sparen voor een serie Disney Donald Duck Gouden Boekjes ter gelegenheid van 65 jaar Donald Duck, het blad. Twee jaar erna konden klanten van Persgroep Nederland sparen voor een serie Efteling Gouden Boekjes. Beide acties waren een groot succes. Bijna een miljoen boekjes vonden hun weg naar de lezers.

B2B spaarprogramma's en acties 1
Plankje
Samenwerking:

AS Watson en Rubinstein

Voor AS Watson (Kruidvat en Trekpleister) ontwikkelde Rubinstein een exclusief licensing programma met artwork van Fiep Westendorp. In samenwerking met diverse partners uit ons netwerk verzorgden we kant-en-klare tailor made producten.

Meer info
B2B spaarprogramma's en acties 2
Plankje
Samenwerking:

Centerparcs en Rubinstein

Voor de gasten van Centerparcs maakte Rubinstein twee verschillende versies luisterboeken, in het Duits en in het Nederlands, met topauteurs als Cornelia Funke en Roald Dahl.

Centerparcs luisterboek
Plankje
Samenwerking:

Artis en Rubinstein

Voor Artis ontwikkelde Rubinstein een prachtig kinderboek met verhalen door de bekendste Nederlandse auteurs en een jubileumboek voor volwassenen ter gelegenheid van 175 jaar Artis.

Plankje