NL | EN

Over ons

Over ons

Vanuit het sfeervol ingerichte kantoorpand op het Prinseneiland in Amsterdam werkt Rubinstein inmiddels al meer dan 35 jaar met liefde en aandacht, expertise en vakmanschap aan mooie, vaak boek gerelateerde producties.

Rubinstein is opgericht in 1985 door Maurits Rubinstein als uitgeverij van luisterboeken. Nee heb je – Notaties over ziek zijn van Renate Rubinstein, uitgegeven op audiocassette, was het luisterboek waar het allemaal mee begon. (Beluister hier een fragment.) Al gauw kwamen daar boeken voor kinderen en volwassenen bij. In onze eigen studio wordt daarnaast een groot aantal luisterboeken en muziekproducties opgenomen en gemasterd. Daarnaast zijn we direct betrokken bij film- en theaterproducties, zoals de in 2019 verschenen animatieserie van de Fabeltjeskrant.

Dankzij ons wijdvertakte netwerk in de culturele en zakelijke sector en onze creatieve en commerciële kracht om mensen en ideeën te verbinden, komen we tot unieke en authentieke kwaliteitsproducties. Digitaal en fysiek, voor kinderen en volwassenen.

Rubinstein vertelt verhalen die de geest prikkelen en de wereld een beetje mooier maken en gelooft in mooie producten die met liefde zijn gemaakt. Zowel in de uitgeverij als in onze hoedanigheid van licensing agent en filmproducent is de unieke signatuur van Rubinstein zichtbaar.