NL | EN

Actueel

Album van de Caraïbische poëzie

Feestelijke boekpresentatie Album van de Caraïbische poëzie

Op 23 april is de feestelijke boekpresentatie van het Album van de Caraïbische poëzie met o.a. samenstellers Michiel van Kempen, Bert Paasman en Noraly Beyer. Verder muziek door Alwin Toppenberg en optredens door Felix Burleson, Thomas Polimé, Giselle Ecury, Scott Rollins en Antoine de Kom. Live via Zoom vanuit Aruba: Ramon Todd Dandaré en live vanuit Suriname: Jit Narain. Henry Habibe en Gerda Havertong zullen de eerste exemplaren van Album van de Caraïbische Poëzie in ontvangst nemen.

Na afloop is de bar geopend en zijn er Caraïbische hapjes, is er een verkooptafel van uitgeverij Rubinstein en muziek van Robby Alberga en Dana Fung Loy in de Theaterfoyer.

Datum: 23 april 2022
Locatie: OBA Theater, Oosterdokskade 143, 1011 DL Amsterdam
Inloop: 14.30
Programma: 15.00 tot ca. 16.00

Tickets zijn te bestellen via de OBA Amsterdam. Tickets geven op de dag van de presentatie recht op € 5,- korting bij aankoop van het Album!

Dit programma wordt opgenomen en is vanaf 23 april, 15:00 uur te zien via deze livestream en ook daarna terug te kijken.

Deze publicatie is mede tot stand gekomen dankzij een bijdrage van het Nederlands Letterenfonds en het R.O. Van Gennep Fonds.

Dit programma is onderdeel van het Huis van alle Talen. Wil je op de hoogte blijven van de programma’s van het Huis van alle Talen, meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.