NL | EN
Uitgeverij  Actueel

’t Verrukkelijke kinderbakboek

Bestel dit boek

De familie Bakker is het liefst de hele dag in de weer met bloem, eieren, boter en suiker. Het hele jaar door maken ze de lekkerste baksels: cheesecakejes met aardbeien in de lente, strandkoekjes in de zomer, rozijnenbollen in de herfst, en ’s winters natuurlijk
kruidnoten en kerstkransjes. En wat te denken van de honnepon, een ratjetoe of verwentelteefjes?

’t Verrukkelijke kinderbakboek is het leukste bakboek voor kinderen vanaf zes jaar! Heel Holland Bakt-winnaar Rutger van den Broek en kinderboekenschrijver Mark Haayema maakten samen dit boek vol heerlijke recepten, smakelijke verhalen en grappige gedichten. Achtentwintig recepten en handige tips voor beginnende bakkers: daar ben je wel even zoet mee.

Kinderbakboek-tour
Rutger van den Broek en Mark Haayema gaan ook op tour! Vanaf 12 oktober gaan ze langs bij verschillende boekhandels, radio-stations, tv-programma’s en ze geven interviews. Tijdens de tour verzorgen ze proeverijen, bakwedstrijden, lezen ze voor, jureren ze kinderbaksels en beantwoorden ze alle vragen (of in ieder geval diegene waar ze het antwoord op denken te weten).

  • Voor meer informatie, een interviewverzoek of een recensie-exemplaar kunt u contact opnemen met de uitgeverij via pers@rubinstein.nl of 020 4200 772.