NL | EN

Actueel

 1

28 november boekpresentatie in het Lloyd Hotel

In een groot hotel in Amsterdam wonen twee kleine muizen: Piep en Katja. Terwijl de jaren verglijden zien ze het gebouw telkens
veranderen: eerst logeren er heel veel mensen, maar na een tijdje spelen Piep en zijn familie in de verlaten kamers, verven ze de muren in vrolijke kleuren en zwemmen ze in de ondergelopen kelder.

Welkom in het Lloyd Hotel is het bijzondere verhaal van het landverhuizershotel van de Hollandse Lloyd, dat achtereenvolgens een hotel, gevangenis, jeugdgevangenis, broedplaats voor kunstenaars en weer een hotel werd. Een ontdekkingstocht door een gebouw met een unieke geschiedenis. Op 28 november verschijnt bij Uitgeverij Rubinstein dit bijzondere boek over de geschiedenis van het Lloyd Hotel geschreven door Etsuko Nozaka en met illustraties van Yasuyoshi Botan.

Op donderdag 28 november is ook de feestelijke boekpresentatie van Welkom in het Lloyd Hotel in het Lloyd Hotel, Oostelijke Handelskade 34, 1019 BN Amsterdam. U bent welkom van 17.30 tot 19.30 uur. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar post@lloyd.nl. Toegang is gratis!