NL | EN

Actueel

Kolja

De Week van het Luisterboek 2018

Vierentwintig schrijvers en vierentwintig voorlezers maken kans op de Hebban Luisterboek Award 2018. Onder de voorlezers bevindt zich één duo (Guus Kuijer en Dieuwertje Blok) en een groot aantal bekende Nederlanders waaronder Ron Brandsteder, Gijs Scholten van Aschat, Howard Komproe en Rik van de Westelaken. Beatrice van der Poel en Hymke de Vries werden beiden genomineerd voor twee luisterboeken.

Tijdens deze week wordt het luisterboek in het zonnetje gezet met als thema: Verhalen voor het leven. Het luisterboekengeschenk is in de vorm van een speciale Week van het Luisterboek-cadeau-app met twee gloednieuwe – gratis te beluisteren – luisterboeken (welke dat zijn maken we binnenkort bekend). Er zal dagelijks redactionele aandacht besteden aan de groeiende populariteit van het ‘gesproken boek’. Daarnaast komt er een cadeaukaart en een speciale themashop met veel korting op een groot aantal luisterboeken.

De jury van de Hebban Luisterboek Award 2018 bestaat uit meer dan 100 enthousiaste luisterboek-liefhebbers. De shortlist wordt bekend gemaakt op de vrijdag voorafgaand aan de Week van het Luisterboek.