NL | EN

Actueel

Open de deur van het gedicht

Een avond met jazz en poëzie met Stefan & Peter Hertmans

Uitnodiging voor de presentatie van het luisterboek Open de deur van het gedicht van Stefan en Peter Hertmans. Een avond met jazz en poëzie met een feestelijk intro door Michael Robberechts (Radio 1). Met Nicolas Thys (bas), Dré Pallemaerts (drums) en Rony Verbiest (accordeon).

Dinsdagavond 1 oktober 2019 om 19:30 uur in Tinnenpot, Tinnenpotstraat 21, 9000 Gent. Gelieve uw aanwezigheid voor 25 september te bevestigen via events@pelckmansdistributie.be.

De Vlaamse auteur Stefan Hertmans (1951) is in Nederland vooral bekend als romancier, zeker sinds hij met de prachtige autobiografische roman Oorlog en terpentijn de AKO Literatuurprijs en de Gouden Boekenuil Publieksprijs won. Maar naast schrijver van romans, verhalenbundels, essays en theaterteksten, is Hertmans bovenal dichter. Samen met zijn broer Peter Hertmans brengt hij zijn gedichten op muziek. De gedichten zijn afkomstig uit de bundels Muziek voor de overtocht, Gedichten 1975-2005 (2006), De val van vrije dagen (2010) en Onder een koperen hemel (2018).