NL | EN

Actueel

Mascha & Irene

Irene Kunst volgt Mascha de Vries op als uitgever van Rubinstein

Uitgeverij Rubinstein benoemt per 1 februari 2023 Irene Kunst tot nieuwe uitgever. Zij volgt Mascha de Vries op, die einde deze maand na 22 jaar onze collega te zijn geweest, een nieuwe functie aangaat bij gemeente Amstelveen als strategisch beleidsadviseur Kunst & Cultuur. We nemen met een traan en een lach afscheid van Mascha, die we na zoveel jaren vrolijkheid, toewijding, enthousiasme en creativiteit enorm gaan missen, maar die we gelukkig vast en zeker nog zullen blijven zien.

Irene heeft inmiddels tien jaar ervaring in de uitgeefbranche. Vóór Rubinstein werkte ze als redacteur en promotiemedewerker bij Scratch Books en Bananafish, en daarvoor als freelancer voor diverse uitgeverijen. Bij Rubinstein werkte ze de laatste vier jaar als acquirerend redacteur en was al die tijd nauw betrokken bij het medebepalen en uitvoeren van de strategie van de uitgeverij. We hebben er het volste vertrouwen in dat zij met veel vuur en zorg de taken van Mascha zal overnemen en dat de uitgeverij in goede handen is bij haar. Irene is te bereiken via irene@rubinstein.nl of op telefoon 020-4200772.

Ter ondersteuning van het redactieteam begint Xanna Reddingius op 15 februari 2023. Tot haar taken zal ook het contact met de pers & PR behoren. Xanna is te bereiken via xanna@rubinstein.nl of op telefoon 020-4200772.

Uitgeverij Rubinstein is al meer dan 37 jaar een toonaangevende uitgever van luisterboeken, kinderboeken van hoge kwaliteit zoals de serie over Het Muizenhuis en de geliefde Gouden Boekjes, en kunstboeken zoals bijvoorbeeld de succesvolle atlassenreeks i.s.m. verschillende musea. We proberen met onze uitgaven de wereld een beetje mooier te maken.

Adrienne Hak, algemeen directeur