NL | EN

Actueel

Hoera! Een nieuwe Gouden Boekjes site!

12 maart 2019 – Met trots presenteren wij de nieuwe Gouden Boekjes site. Naast een mooi nieuw design zijn er ook nieuwe dingen te beleven. Strakker, sneller en evenveel plezier! Ga maar snel naar www.goudenboekjes.nl

Waarom een nieuwe site?

De Gouden Boekjes site was hard toe aan een update. De site was gebouwd in de 00’s en dat kon je zien. Hij was erg statisch en simpel. Daar is natuurlijk niks mis mee, maar de Gouden Boekjes (zoals bijv. Het verhaal van Sinterklaas) gaan mee met de tijd. Waarom de site dan niet?

De site is nu interactiever, sneller en veel frisser! Je zit met je hoofd in de wolken terwijl je de site doorloopt!

Hoera! Een nieuwe Gouden Boekjes site! 2

Wat is er nieuw?

Je vraagt je natuurlijk af wat er is veranderd, naast het uiterlijk van de site. Er zijn wat dingen weg gehaald en wat dingen bij gekomen. Zo hebben we helaas de spelletjes van de site af moeten halen. Maar niet getreurd, er zijn een heleboel leuke dingen bijgekomen!

Muziek

Op de vorige site stond al muziek, maar we hebben er nu wat nieuwe muziek op gezet. Je kan ook meteen doorklikken naar Spotify waar je de Gouden Boekjes kan beluisteren!

Kleurplaten! Kleurplaten en nóg eens kleurplaten! 

In plaats van de twee kleurplaten die we hadden heb je nu keuze uit maar liefst 22! Heel veel kleurplezier dus!

Over

Wil je meer weten over de Gouden Boekjes? Dan zit je hier goed! Ontdek de geschiedenis van de Gouden Boekjes aan de hand van de tijdlijn en lees meer over wat we met de Gouden Boekjes doen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwe nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van alles Gouden Boekjes door je in te schrijven. Nieuwe boekjes? Je weet het meteen. Een expositie? Jij krijgt vroegtijdig een uitnodiging! De nieuwsbrief gaat via een nieuw systeem waardoor het efficiënter en sneller te werk gaat.

Alle Gouden Boekjes

Ook op deze site kan je alle Gouden Boekjes vinden. Voeg ze toe aan je verlanglijstje of download de lijst met alle Gouden Boekjes om bij te houden hoeveel je er al hebt! Houd het regelmatig bij, want elk jaar komen er natuurlijk weer nieuwe boekjes bij!

Veelgestelde vragen

Wij krijgen veel vragen binnen over de Gouden Boekjes, maar je hoeft nu niet meer te wachten op een mailtje! Check nu de veelgestelde vragen en kom meteen achter het antwoord dat je zoekt. Natuurlijk kan je nog altijd contact met ons opnemen als je vraag er niet tussen staat!

Hoera! Een nieuwe Gouden Boekjes site! 2