NL | EN

Actueel

Gouden Boekjes nu te beluisteren op Spotify

Gouden Boekjes nu te beluisteren op Spotify

In samenwerking met Sony Music heeft Rubinstein de Gouden Boekjes uitgebracht als luisterboeken. Deze zijn vanaf nu te beluisteren op streamingservices als Spotify en Apple Music.

Er staan inmiddels al 22 luisterboekjes live en daar worden er komende maanden steeds meer aan toegevoegd. De verhalen worden verteld door bekende stemmen: we horen onder andere Dieuwertje Blok, Willem Nijholt, Henny Vrienten, Toon Tellegen en Erik van Muiswinkel.

Sommige verhalen zijn al bijna zeventig jaar oud, maar de Gouden Boekjes zijn nog steeds immens populair bij kinderen in Nederland én daarbuiten. Om een keuze te kunnen maken uit alle beschikbare boekjes, lanceerde Sony Music de website luisterboekjes.nl. Daarop kunnen bezoekers met hulp van een leeswijzer hun favoriete verhalen selecteren en met één druk op de knop opslaan in hun eigen bibliotheek op Spotify.

En voor wie bijvoorbeeld een lange autorit met kinderen voor de boeg heeft, is er een speciale playlist waarin alle beschikbare Gouden Boekjes achter elkaar staan. Uren luisterplezier gegarandeerd.