NL | EN

Actueel

Feestelijke boekpresentatie ZKV

Feestelijke boekpresentatie ZKV

Bij Uitgeverij Rubinstein verscheen onlangs het luisterboek ZKV oftewel Zeer Korte Verhalen, samengesteld door Hens van Rooij en opgenomen door Carel Helder, Marc Schaaps, Wietze Vos, Miep de Lange en Hens van Rooij.

Vanaf het allereerste verschijnen van Torpedo Magazine was het duidelijk. Dit was een site voor liefhebbers en (voor) hen die dat willen worden. Een literaire snoeptrommel, vol met kleine, korte stukjes tekst. Carel Helder, bedenker en moderator van de site, vroeg schrijvers en dichters een bijdrage te leveren met als resultaat: literatuur voor ieders wil. De site had een vaste rubriek, genaamd Twee Minuten. Auteurs lazen voor uit eigen werk. Er was slechts één eis: niet langer dan twee minuten.

Onder de naam Zeer Korte Verhalen oftewel ZKV, is een groot aantal van deze literaire verhalen op CD verzameld. Met A.L. Snijders, Rob van Essen, Tommy Wieringa, F. Starik, Ivo Victoria, KHOP, Merel Bem, Paul Abels, Marcel Verreck, Marieke Groen, Maartje Wortel, Vrouwkje Tuinman, Elke Geurts, Joost Conijn, Maaike Schutten, Erik Nieuwenhuis, Sasja Janssen, Nina Roos, Henri Tillart, Philip Snijder, Mathijs Deen, Willem du Gardijn, Gerard Janssen en Jan van Mersbergen.

De verschijning van dit luisterboek vieren wij met een feestelijke bijeenkomst op woensdagmiddag 22 mei in het Bonbontheater van Uitgeverij Rubinstein, tussen 16.30 en 18.00. U bent van harte uitgenodigd, en welkom vanaf 16.00 uur (Prinseneiland 43). De presentatie zal plaatsvinden onder leiding van Willem du Gardijn, ingeleid door uitgever Dik Broekman. Rob van Essen, Vrouwkje Tuinman en Paul Abels lezen voor uit eigen werk en er is muziek, een hapje en een drankje.

RSVP
U kunt zich aanmelden voor deze middag bij Uitgeverij Rubinstein via pers@rubinstein.nl
Bellen kan natuurlijk ook: 020 4200 772.