NL | EN

Actueel

’t Verrukkelijke kinderbakboek 1

Boekpresentatie 12 oktober van ’t Verrukkelijke kinderbakboek in Soest

Op 12 oktober verschijnt ’t Verrukkelijke kinderbakboek van de eerste Heel Holland Bakt-winnaar Rutger van den Broek en kinderboekenschrijver Mark Haayema. Samen maakten zij dit smakelijke boek vol lekkere recepten, korte verhalen en grappige gedichten. Het boek bevat achtentwintig verrukkelijke recepten met bijbehorende baktips. De recepten en de ingrediënten zijn aangepast op de vier seizoenen. De illustraties in het boek zijn van Emanuel Wiemans.

Wanneer: Zaterdag 12 oktober 2019 om 12.00 uur
Waar: Herman van Veen Arts Center, Landgoed De Paltz 1, 3768 MZ Soest
Wat: Een smakelijke presentatie van het nieuwste kinderbakboek van Mark Haayema en de eerste winnaar van Heel Holland Bakt: Rutger van den Broek.
Kom proeven!

Aanmelden? Graag! Aanmelden kan via de website van Herman van Veen Art Center. Klik op de knop hieronder om naar de website te gaan. Toegang is gratis. Tijdens het kinderboekenfeest zijn er ook optredens en lezingen van onder anderen Ted van Lieshout, Jet Boeke, Pluk van de Petteflet, Hans Hagen, Arend van Dam en De Vriendelijke Draak. Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.hermanvanveenartscenter.com