NL | EN

Case Fiep!

Fiep! 2

Fiep Westendorp

Na een jarenlange samenwerking met Fiep Amsterdam op het gebied van Gouden Boekjes, ontstond het idee om voor het Kruidvat een speciale lijn merchandising te ontwikkelen voor het baby- en kindersegment, direct-to-retail. Een compleet assortiment met o.a. rompertjes, slaapzakjes, regenlaarsjes en pyjamaatjes met de tekeningen van Fiep Westendorp.

De samenwerking was zo succesvol dat Rubinstein Royalty Management sinds 2016 Fiep vertegenwoordigt op buitenlandse beurzen en naar licentienemers binnen de Benelux.

 

 

Delen
Klok Slinger Uurwijzer Minutenwijzer

Uitgaven

Rubinstein gaf daarnaast meerdere boeken uit met illustraties van Fiep Westendorp, zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Voor Fiep's 100e verjaardag werd 'Het Gouden Fiep Boek' uitgegeven, evenals 'Volgens Fiep - levenslessen van Fiep Westendorp', waarin Joyce Roodnat teksten schreef bij Fiep's tekeningen.

Producten met Fiep afbeeldingen

In samenwerking met o.a. AS Watson (Kruidvat en Trekpleister) maakte Rubinstein een productlijn met babytextiel, regenlaarsjes, shampoo en kinderslaapzakjes.

Windmolentje

Leuk om te weten...

Fiep Westendorp zou in 2017 100 jaar zijn geworden! Lees meer over dit jubileumjaar op www.100jaarfiepwestendorp.nl.

Er zijn meer dan 6.000 illustraties beschikbaar om af te beelden op uw product met een enorme gevarieerdheid in thema's en karakters.

De tekeningen van Fiep Westendorp zijn geliefd door jong en oud; generaties groeiden op met door haar verzonnen karakters zoals Jip & Janneke en Pim & Pom.
De prijswinnende animatiefilm 'Het grote avontuur' is vertoond op meer dan 40 (inter)nationale filmfestivals.

In 2018 worden er nieuwe animaties verwacht, die te zien zullen zijn op Nickelodeon.

Alles aan het boek ademt feestelijkheid: het royale formaat, de gouden rug, de ruime bladspiegel, de overvloed aan kleuren en het stevige omslag met dieren, kinderen en ballonnen.

Pascale de Vries van bol.com over Het Grote Gouden Fiep Boek
Kroonluchter

Ook samenwerken?

Bent u op zoek naar een tailor-made product met een afbeelding van Fiep Westendorp? Rubinstein denkt graag met u mee over de mogelijkheden. Hieronder enkele voorbeelden van bedrijven die u voorgingen.

Samenwerking:

Monday2Friday en Rubinstein

Sinds oktober 2017 is de eerste buitenlandse agent aan de slag. Monday2Friday uit Barcelona gaat Fiep vertegenwoordigen in Spanje en Portugal!

Fiep! 1
Plankje
Samenwerking:

AS Watson en Rubinstein

Voor AS Watson (Kruidvat en Trekpleister) ontwikkelde Rubinstein een direct-to-retail concept voor het baby- en kindersegment, variërend van slaapzakjes, pyjama's en rompertjes tot regenlaarsjes en toilettasjes.

Fiep! 4
Plankje