NL | EN
Uitgeverij  Actueel

’t Verrukkelijke kinderbakboek

Bestel dit boek

De familie Bakker is het liefst de hele dag in de weer met bloem, eieren, boter en suiker. Het hele jaar door maken ze de lekkerste baksels: cheesecakejes met aardbeien in de lente, strandkoekjes in de zomer, rozijnenbollen in de herfst, en ’s winters natuurlijk
kruidnoten en kerstkransjes. En wat te denken van de honnepon, een ratjetoe of verwentelteefjes?

’t Verrukkelijke kinderbakboek is het leukste bakboek voor kinderen vanaf zes jaar! Heel Holland Bakt-winnaar Rutger van den Broek en kinderboekenschrijver Mark Haayema maakten samen dit boek vol heerlijke recepten, smakelijke verhalen en grappige gedichten. Achtentwintig recepten en handige tips voor beginnende bakkers: daar ben je wel even zoet mee.

Kinderbakboek-tour
Rutger van den Broek en Mark Haayema gaan ook op tour! Vanaf 12 oktober gaan ze langs bij verschillende boekhandels, radio-stations, tv-programma’s en ze geven interviews. Tijdens de tour verzorgen ze proeverijen, bakwedstrijden, lezen ze voor, jureren ze kinderbaksels en beantwoorden ze alle vragen (of in ieder geval diegene waar ze het antwoord op denken te weten).

 • Op 12 oktober wordt ’t Verrukkelijke kinderbakboek gepresenteerd tijdens het kinderboekenfeest op Landgoed de Paltz in Soest.

  Wanneer: Zaterdag 12 oktober 2019 om 12.00 uur
  Waar: Herman van Veen Arts Center, Landgoed De Paltz 1, 3768 MZ Soest
  Wat: Een smakelijke presentatie van het nieuwste kinderbakboek van Mark Haayema en de eerste winnaar van Heel Holland Bakt: Rutger van den Broek.
  Kom proeven!

  Aanmelden? Graag! Aanmelden kan via de website van Herman van Veen Art Center. Klik op de knop hieronder om naar de website te gaan. Toegang is gratis. Tijdens het kinderboekenfeest zijn er ook optredens en lezingen van onder anderen Ted van Lieshout, Jet Boeke, Pluk van de Petteflet, Hans Hagen, Arend van Dam en De Vriendelijke Draak. Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.hermanvanveenartscenter.com

  Voor meer informatie, een interviewverzoek of een recensie-exemplaar kunt u contact opnemen met de uitgeverij via pers@rubinstein.nl of 020 4200 772.