NL | EN
Uitgeverij  Kinderen

Je bent super… Jan! een heus hoorspel

 • Auteurs

  Harmen van Straaten, Floor Minnaert

 • Voorlezer

  Gwen Eckhaus, Jeroen Kramer, Nienke de la Rive-Box

 • Duur

  1 uur 13 min | 69 Mb

 • Prijs

  10.99

 • ISBN

  9789047616689

Een heus hoorspel met o.a. Jeroen Kramer, Nienke de la Rive Box, Dieuwertje Blok, Job Schuring, Gwen Eckhaus en Harmen van Straaten
Jans ouders zijn verdwenen. Zomaar. Hoe dat kon gebeuren? Misschien wel door een mislukte goocheltruc van meneer Stromboli. In elk geval zit Jan nu behoorlijk in de problemen. 
Jans ouders zijn verdwenen. Zomaar. Hoe dat kon gebeuren? Misschien wel door een mislukte goocheltruc van meneer Stromboli. In elk geval zit Jan nu behoorlijk in de problemen. Het ministerie van Alleenstaande en In de Steek Gelaten Kinderen heeft bepaald dat hij naar een kostschool moet. Uitgerekend naar internaat IJsendoorn, waar iedereen doodsbang rondloopt. Voor de pestkop Sebus Archibald natuurlijk. Voor de vreselijke mevrouw De Beuker. En niet te vergeten voor de geest van IJsendoorn.
De situatie lijkt wanhopig. Maar niet voor Super Jan! Hoewel. Is Super Jan er nog wel? Of is er alleen Jan? Heeft hij zijn superkrachten nog wel?
Volop ingrediënten waar een auteur als Harmen van Straaten een schitterend fantasievol en grappig verhaal van kan maken.
Speciaal voor de Kinderboekenweek 2013 schreef Harmen van Straaten het Kinderboekenweekgeschenk Je bent super…Jan! Op dit luisterboek hoor je een wervelende hoorspelversie van dit spannende verhaal. Met een rijke soundscape (zoals dat heet), en met wel tien verschillende stemmen, geluidseffecten en muziek.

CastVerteller: Harmen van StraatenNieuwslezer: Dieuwertje BlokJan, Napoleon, De trol: Jeroen KramerMeneer Stromboli, Neus: Job SchuringMevrouw Stromboli, Octopus, Mevrouw de Beuker: Nienke de la Rive BoxMoeder van Jan: Mascha de VriesVader van Jan, Spriet: Rene HollaersMevrouw Speldenkussen, Mevrouw Sabloniere: Gwen EchkhausSebus Archibald: Adrienne HakBolle: Floor MinnaertScript: Gwen EckhausMuziek en geluidseffecten: Floor Minnaert