zoek home bestel contact english
Flirttips van een dyslexiediva
Auteurs: Kathleen Vael, Naomi Glorie

Kobra haat lezen. En schrijven ook. Ze leest de woorden verkeerd. Ze maakt fouten bij het schrijven. Het lijkt wel alsof alles in het leven om lettertjes draait. Schoolboeken, muziekteksten, toneelscripts, alles! Ze wordt er knettergek van. Maar op een dag gebeurt er iets wonderlijks. Terwijl de letters voor Kobra’s ogen dansen, hoort ze wat er staat. Schoolboeken, liefdesbriefjes en de flirttips in de meidenmagazines, ze hoort alles. En dat laatste is best handig als je verliefd bent op de leukste jongen van de klas. Algauw blijkt dat Kobra soms meer hoort dan ze leuk vindt. En ook dat er meer voor nodig is dan goed luisteren naar flirttips om de titel dyslexiediva te verdienen. Flirttips van een dyslexiediva behandelt het thema dyslexie, een probleem waar veel kinderen last van hebben. Lezen is voor dyslectische kinderen vaak een lastige opgave. Luisteren naar een boek kan uitkomst bieden. Dit luisterboek is daarom een must-have voor dyslectische kinderen en voor iedereen die gewoon van spannende verhalen houdt.

Over de auteurs
Naomi Glorie kwam, uit eigen ervaring, met het idee een boek te maken over een gewoon meisje met een vervelend leesprobleem. Haar moeder Kathleen Vael is schrijfster, van o.a. het kinderboek Tipper, tijgerbaby en de rest en gaf het verhaal vorm. Zo ontstond Flirttips van een dyslexiediva.

Over de voorlezer
Georgina Verbaan kreeg bekendheid door haar rol in GTST. Sindsdien speelde zij diverse hoofdrollen in speelfilms. Ze is te horen in de televisieserie Pim en Pom, gebaseerd op de tekeningen van Fiep Westendorp, momenteel speelt ze de hoofdrol in de serie Floor Faber.
Voorlezer: Georgina Verbaan
Illustrator: Kristel Steenbergen
Verschijningsdatum: verschenen
ISBN/EAN: 9789047609308
Prijs: € 0.00
Media: alleen als download
       
   
Fragment beluisteren:
Loading the player ...
Downloaden bij Luisterrijk: