zoek home bestel contact english
De nieuwe kleren van de keizer
Auteurs: Jeroen Kramer, Hans Christian Andersen

De nieuwe kleren van de keizer is een luisterboek in een reeks ambitieuze musicalhoorspelen. Het is geen rechttoe rechtaan verhaal maar een eigenzinnige hoorspelbewerking voor kinderen, met veel humor en muziek, waar ook de ouders veel plezier aan zullen beleven. Met vijf heerlijke liedjes.

Jeroen Kramer, Annet Malherbe en Kees Prins nemen alle rollen in ‘De nieuwe kleren van de keizer’ voor hun rekening. Met Jeroen Kramer als keizer, wever 2, presentator kindernieuws, lakei 2 en de Minister van Financiën. Annet Malherbe in de rol van moeder, hofdame en de vrouw van de Eerste Minister. Kees Prins ten slotte speelt het kind, lakei 1, Eerste Minister, heraut, wever 1, radioverslaggever en een ministersvrouw.

De regie is in handen van Kees Prins (Jiskefet). Jeroen Kramer (Het Klokhuis) schreef de teksten voor ‘De nieuwe kleren van de keizer’. De muziek werd geschreven door Paul Hock en Ronald Schmitz. Luister ook naar Kees Prins’ bewerking van het sprookje Hans en Grietje. Naar een concept van Iris Römer.
Voorlezers: Jeroen Kramer & Kees Prins & Annet Malherbe
Illustrator: Eva Poppink
Verschijningsdatum: verschenen
ISBN/EAN: 9789047603504
Prijs: € 0.00
Media: alleen als download
       
   
Fragment beluisteren:
Loading the player ...
Bestellen bij BOL:
Downloaden bij Luisterrijk: