zoek home bestel contact english
De Hongerspelen
Auteur: Suzanne Collins

De Hongerspelen betekenen een doodvonnis voor het zusje van Katniss. Ze besluit haar plek in te nemen. De hele bevolking volgt de strijd van Katniss in de arena, als bron van vermaak. 

Katniss Everdeen woont in het twaalfde en armste district van Panem, het land dat ooit bekend stond als Noord-Amerika. Met haar moeder en haar zusje Prim leidt ze een armoedig leven, getekend door het keiharde regime van het welvarende Capitool.

Jaarlijks worden de Hongerspelen uitgevaardigd: 24 door loting aangewezen tributen, een jongen en een meisje uit elk district, gaan een strijd op leven en dood met elkaar aan. En dit jaar wordt Prim uitgekozen...

Katniss weet dat de Hongerspelen een doodvonnis voor haar jonge zusje betekenen en besluit haar plek in te nemen. Onder het oog van de hele bevolking van Panem, die de strijd als bron van vermaak volgt, begeeft ze zich in de gemanipuleerde arena. Gevangen in een meedogenloos web van bruut geweld, gemanipuleerde tv-beelden en corrupte politici komt Katniss voor de keus staan: hoe ver zal ze gaan om te overleven?

De Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins zijn wereldwijd bestsellers en verfilmd. 

De Hongerspelen is een ultieme luisterervaring die niemand mag missen!
Voorlezer: Lineke Rijxman
Verschijningsdatum: verschenen
ISBN/EAN: 9789047613282
Prijs: € 24.95
Media: 8 cd-luisterboek
       
   
Fragment beluisteren:
Loading the player ...
Bestellen bij BOL:
Downloaden bij Luisterrijk: