zoek home bestel contact english
Datumloze dagen
Auteur: Jeroen Brouwers

Haar vader had financieel een mazzeltje gehad, een winnend lot in de staatsloterij of iets dergelijks, en had Mirjam, zijn oogappeltje, troetelknuffeltje, een aantal bankbiljetten toegestopt. Mirjam regelde een reisje en opeens bevond ik me met haar in Venetiƫ, waar ik zoek raakte in een vervoerende melancholie, die als zich openplooiend fluweel over me heen viel zodra ik de stad voor het eerst met eigen ogen zag en die me in de vijf dagen dat we er waren zou blijven beheersen. Ik verbaasde me over mezelf, over de rust die er in me daalde, een soort dromerige kalmte en verzoendheid.

In zijn nieuwe roman Datumloze dagen beschrijft Jeroen Brouwers op onnavolgbare wijze de teloorgang van een liefdesrelatie als gevolg van een eenzijdige kinderwens. 

Dit boek is voortgekomen uit het idee van Jeroen Brouwers om een eenakter te schijven. De acteur voor wie hij dat deed was Roef Ragas. Hij was bekend van theater en televisie en een groot Brouwers bewonderaar. Hij verzamelde onder meer eerste drukken en bibliofiele edities. Hij had ook dit luisterboek zullen voorlezen wat hij helaas niet meer heeft kunnen uitvoeren. 
Voorlezer: Jeroen Willems
Verschijningsdatum: verschenen
ISBN/EAN: 9789047601678
Prijs: € 0.00
Media: alleen als download
       
   
Fragment beluisteren:
Loading the player ...
Downloaden bij Luisterrijk: