zoek home bestel contact english
De kat met de hoed
Auteur: Theodor Seuss Geisel

Nederlandse versie van de originele en uiterst grappige boeken van Dr. Seuss die miljoenen kinderen leerden lezen.

Saaie boel? Ben je mal? Leuke dingen zijn overal!

Weet je wel hoeveel soorten vissen er zijn? En weet je dat gapen aanstekelijk werkt? Luister maar naar de boeken van Dr. Seuss, dan snap je hoe het zit. En net als je je verveelt of als je een heel stom klusje moet doen, komt De Kat met de Hoed op bezoek. Dat kan niet goed gaan!

Twee kinderen en de vis in de kom zijn alleen thuis en vervelen zich. Op deze regenachtige dag krijgen ze onverwacht bezoek van de Kat met de Hoed. De Kat met de Hoed houdt van spelletjes, plezier en rommel maken. Het hele huis staat op z'n kop. Vlak voordat moeder thuiskomt, krijgt de Kat - met behulp van een ingenieuze opruimmachine - het hele huis weer schoon.

Theodor Seuss Geisel, beter bekend als Dr. Seuss, kreeg begin jaren vijftig de opdracht om kinderboeken te maken die konden concurreren met strips en tekenfilms en die kinderen aan het lezen zouden brengen. Op basis van 236 woorden maakte Dr. Seuss The Cat in the Hat, de originele en uiterst grappige boeken die miljoenen kinderen leerden lezen. In 1984 ontving Dr. Seuss de prestigieuze Pulitzer prijs. Zelfs na zijn dood is Dr. Seuss nog steeds een van de best verkopende auteurs van kinderboeken ter wereld.
Voorlezer: Anton de Goede
Illustrator: Theodor Seuss Geisel
Verschijningsdatum: verschenen
ISBN/EAN: 9789047601791
Prijs: € 10.95
Media: 1 cd-luisterboek
       
   
Fragment beluisteren:
Loading the player ...
Bestellen bij BOL:
Downloaden bij Luisterrijk: