zoek home bestel contact english
Een Gouden Boekjes Luisterboek
Auteur: Gouden Boekjes Luisterboek

De volgende beroemde Gouden Boekjes verhalen staan op dit luisterboek: Het koekemannetje: Op een dag bakt het oude vrouwtje een heerlijk koekemannetje. Het koekemannetje bedenkt zich geen moment en neemt de benen! Hopla, de grote wijde wereld in. Voorgelezen door Willem Nijholt.

Sloffie Sleepboot: Sloffie Sleepboot heeft het niet naar zijn zin in de speelgoedwinkel. Zelfs de badkuip en de rivier zijn niet groot genoeg voor hem. Hij beleeft allerlei avonturen en begint toch weer te verlangen naar de kleine badkuip. Voorgelezen door Mieke van der Weij.

Vijf brandweermannetjes: Er is brand bij de familie Lutteput, en dan wordt de brandweer gebeld. De vijf brandweermannetjes gaan het vuur blussen. Voorgelezen door Niek Barendsen.

De gele taxi: Tom en zijn moeder zitten in een snelle, gele taxi, omdat ze de trein moeten halen. De stoplichten staan op rood en er is veel verkeer: bussen, trams, vrachtauto’s … Op het station is de conducteur al bezig de portieren van de trein dicht te slaan. Tom en zijn moeder kunnen nog net de trein halen, dankzij de snelle, gele taxi. Voorgelezen door Henny Vrienten.

Muziek en audiobewerking door Henny Vrienten.
Voorlezers: Willem Nijholt & Paul de Leeuw & Niek Barendsen
Verschijningsdatum: verschenen
ISBN/EAN: 9789054448044
Prijs: € 0.00
Media: alleen als download
       
   
Fragment beluisteren:
Loading the player ...
Downloaden bij Luisterrijk: