zoek home bestel contact english
Ieorg Idur, De Tovervinger, De Giraffe, Peli en Ik
Auteur: Roald Dahl

Wat doet meneer Hoppe om zijn geheime liefde te veroveren? Wat als je buurmeisje kan toveren? Welke plannen smeden Pelikaan, Giraffe en Aap?

Meneer Hoppe woonde in een kleine flat boven in een groot betonnen gebouw. Hij woonde helemaal alleen. Hij had twee grote liefdes in zijn leven. De ene waren de bloemen die hij op zijn balkon kweekte. De andere grote liefde hield hij zorgvuldig geheim. Dat was namelijk mevrouw Zilver, die onder hem woonde met haar schildpad. Hij wilde dolgraag iets geweldigs doen, zodat hij in haar ogen een held zou zijn.
Het buurmeisje van de familie Kreitjes kan toveren. Meneer Kreitjes en zijn zonen jagen op eenden. Daar heeft het buurmeisje een enorme hekel aan. Als ze hen duidelijk maakt dat ze er beter mee op kunnen houden, wordt ze uitgelachen. Dan doet ze het enige wat ze nog kan doen: ze zwaait met haar tovervinger!
De snavel van de Pelikaan was volstrekt uniek. De nek van de Giraffe, als een trekveer, heel bijzonder. De bruine Aap zong voor iedereen in de buurt. Wat voerden ze in hun schild, dit buitengewone trio, toen Billy ze ontdekte in hun rare oude huis dat helemaal alleen aan de weg stond? Wacht maar af en luister zelf! Voorgelezen door Jan Meng.
Voorlezer: Jan Meng
Illustrator: Quentin Blake
Verschijningsdatum: verschenen
ISBN/EAN: 9789054442349
Prijs: € 12.95
Media: 2 cd-luisterboek
       
   
Fragment beluisteren:
Loading the player ...
Bestellen bij BOL:
Downloaden bij Luisterrijk: